Three people playing games and drinking wine
Inga näsor i glasen bara i luften

Vi är en grupp människor som arbetar med vin varje dag. Vi tycker att vin ska vara gott, enkelt och ärligt.  Därför tar vi tillsammans med utvalda producenter fram viner som är just det.

Eftersom vi är olika personer föredrar vi olika viner. Våra viner kommer dock alltid att ha två saker gemensamt; inget fusk och inget snobberi. Du som köpare ska alltid veta vad du har i glaset, vem som har gjort vinet och hur det har tillverkats. Det är viner som vi själva vill dricka och viner som vi vill dela med oss av.

Vår ambition är att samla vinmakare som har samma inställning till vin som vi. Inga näsor i luften, bara i glasen. Det ger även vin till roligare pris.

Hittills har fyra viner från The Grape Collective sett sin dager. Varje vin är ett unikt projekt där innehåll och etikett speglar idéer och preferenser från det gäng som deltagit i produktutvecklingen. Om du vill prova och kanske hitta din egen favorit så kan vi tipsa om en torr riesling i monstruös utstyrsel, ett ovanligt spanskt rödtjut, en supertorr vegansk cava eller en pigg pinot noir från down-under. Läs mer om vinerna från kollektivet här